Vilnius 23.-25. april 2015

Denne supre gjengen fra Sandefjord Næringsforening er tilbake på norsk jord etter en glimrende helg i Vilnius.

Den litauiske hovedstaden viste seg fra en veldig bra side, og 36 representanter fra små og store Sandefjords-bedrifter ble godt kjent med både byen og hverandre. 

Vi reiste fra Torp ved lunsjtider torsdag, og var raskt framme på hotellet. Etter innsjekk og en liten pust i bakken, bar det ut i gamlebyen for en velkomstseanse på pub og deretter veldig god middag på en bedre restaurant. Ekstra skryt for kreativ dessert! Deretter ble gjengen sluppet løs i Vilnius´ gater, det ble både sent og trivelig.
 
Fredagen startet med frokost og fortsatte med faglig opplegg. Først fikk vi et innblikk om livet i Vilnius fra Norges ambassadør til Litauen, Dag M. Halvorsen. Deretter fortalte Innovasjon Norges representant i byen om nettverksbygging og etableringsutfordringer for norske bedrifter, før DNB bidro både med et makroøkonomisk øyeblikksbilde og en presentasjon av bankens virksomhet i landet ved en entusiastisk DNB Litauen-sjef Bjørnar Lund. Før og etter lunsj ble alle bedre kjent med hverandre – og ikke minst seg selv – etter foredragene til Ellen Liverød Aasmundtveit fra Skagerak Consulting. Hun dro oss gjennom et sett med nyttige verktøy i forhold til forskjellige personlighetstyper og roller i lag og team.

Fredag ettermiddag besto av fritid. Noen dro på shopping, enkelte var på sightseeing i gamlebyen mens andre fant seg en fortausrestaurant i sola. Tilbakemeldingene var udelt positive fra alle gruppene. Deretter var det samling på hotellet og felles middag på nok en super restaurant. Fredagskvelden toppet vi med en tur på byen. Veldig moro.
 
Lørdag morgen bar det hjemover. Alle var enige om at det hadde vært en glimrende tur med veldig hyggelige mennesker, og praten gikk om hvor vi skal reise neste gang. Marit og Henrik vil gjerne si takk for turen til alle som var med, ikke minst til reiseleder og -deltager Jan Roger Henriksen i Now We´re Talking for bra opplegg. Det var full klaff fra første stund! Takk også til Ellen Liverød Aasmundtveit for lærerik faglig seanse – kjempebra!   

Tilbake

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Godt nytt SNF-år!

Vi har kastet oss inn i 2018 med store tanker og store arrangementer!

Les mer

Medlemstilbud

Har dere fortjent noe ekstra godt til lunsj?

Har dere fortjent noe ekstra godt til lunsj?

Les mer
Medlemstilbud på forsikringsløsning

Medlemstilbud på forsikringsløsning

Les mer
Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no