Meny

Medlemsprofilen

  • Seafront Logistics AS og Seafront Group er et av Norges største logistikkselskap i privat norsk eie. Enten det er behov for frakt til vanns, til lands eller i luften, så har vi løsningen.

    Les mer
  • Vi hjelper våre kunder med å bli synlig i alle kanaler.

    Les mer
  • Vårt mål er å levere velferdsteknologi som er av høy kvalitet, er enkle å bruke og som dekker et viktig behov hos brukerne.

    Les mer

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Godt nytt SNF-år!

Vi har kastet oss inn i 2018 med store tanker og store arrangementer!

Les mer
Del denne siden på Facebook
se hva som skjer | sandefjord.no

En vanskelig beslutning…

En vanskelig beslutning ble tatt av oss i administrasjonen til SNF – nemlig valg av lokaler til gründerhuset vårt!

De siste ukene har vi fått flere gode tilbud fra gårdeiere rundt omkring i Sandefjord til hvor gründerhuset skal ligge. Vi har besøkt og vurdert samtlige, og det har vært vanskelig å velge. Som i de fleste andre slike situasjoner, har det vært noen gode og noen mindre gode sider ved de fleste alternativene. Det er fortsatt litt for tidlig å avsløre hvor vi har landet, men vi kommer snart til å følge opp med mer informasjon om dette viktige prosjektet. Følg med! 

Når det gjelder felles ONS-deltagelse i 2016 (oljemessen i Stavanger), så begynte ballen å rulle for alvor sist uke. Etter litt stillstand og laber respons gjennom en lengre periode, fikk vi plutselig kontakt med en rekke Vestfold-bedrifter som er interessert i å være med på prosjektet! Nå har fristen for avbestilling av stand gått ut, og vi har besluttet at vi skal kjøre på! I forbindelse med ONS-deltagelsen, har samarbeidet med regiondirektør i NHO Vestfold, Kristin Saga, og fylkeskommunens «nye» prosjektleder, Olav Falk-Pedersen, vært veldig bra så langt. Og det er i grunn først nå det egentlig begynner. 

Her hjemme i Sandefjord er vi igjen i ferd med å stable et nytt nettverk på beina. Vi skal finpusse litt mer på detaljene før vi sprer det utover, men navnet på nettverket er Woman Business Network. Vi kommer tilbake med mer informasjon om kort tid, men det ligger vel i navnet hvem dette er aktuelt for... Følg med også her, og ta kontakt dersom du ønsker å være med.

Videre, fra uken som gikk, arrangerte Jernbaneverket møte om lokale og regionale virkninger av Intercity-utbyggingen mellom Nykirke og Barkåker. Vi deltok, og det gjorde også de andre næringsforeningene i fylket. Næringsforeningene og NHO er enige om at stasjonsstoppet bør legges til Bakkenteigen, så nå gjelder det å være til stede for å overbevise alle andre også.

Vi er også i innspurten når det gjelder Torpkonferansen. Fristen for påmelding er førstkommende fredag, og responsen så langt har vært veldig bra. Nå gleder vi oss til å se dere på Park! 

Ellers er det som dere vet full fart for «Tenk stort, tenk Sandefjord»-kampanjen vår. Engasjementet der ute er fortsatt stort, og det har blant annet vært et par debattinnlegg om oss i Sandefjords Blad. Henrik har både skrevet en kommentar og deltatt i en radiodebatt på NRK Vestfold etter et innlegg fra en av våre medborgere, og vi er av den oppfatningen at alt engasjement er bra. Det hadde jo vært kjedelig hvis ingen brydde seg! I tillegg jobber vi stadig med nye aktiviteter og tiltak. Nå er vi inne i en periode der mye skjer «bak kamera», men det vil komme nye begivenheter snart. Det er også slik at vi får med stadig flere samarbeidspartnere. Hvilke, kommer til å bli synlig om ikke lenge :-) 

Videre rakk vi å ha flere møter med både medlemmer, mulige medlemmer og ikke-medlemmer sist uke. Alt dette og mye, mye mer kan du lese om i nyhetsbrevet som sendes ut til medlemmer i dag.

Tilbake

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Godt nytt SNF-år!

Vi har kastet oss inn i 2018 med store tanker og store arrangementer!

Les mer

Medlemstilbud

Tilbud fra Proweb

Tilbud fra Proweb

Les mer
Norway Power Yoga AS

Norway Power Yoga AS

Les mer
Ecofleet gir deg 30% på elektroniske kjørebøker og sporing

Ecofleet gir deg 30% på elektroniske kjørebøker og sporing

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no