Høvlet igang høstsesongen!

150 frokostmøtedeltakere fikk seg en tur til hjertet av Nye Sandefjord da SNF gjestet 60-årsjubilanten Hasås AS i dag morges.

Trevarebedriften i Kodal var vertskap da vi i dag ønsket velkommen til det første frokostmøtet etter sommerferien.
Veldig hyggelig å besøke den tradisjonsrike bedriften – stadig færre virksomheter når en såpass høy alder, og vi tror mange satte pris på å besøke det imponerende anlegget.
En liten kjøretur gjennom vakkert naturlandskap fulgte også med, og én ting var samtlige enige om; turen opp gikk overraskende fort!

Som alltid åpnet Marit med noen ord om arrangementer, datoer og prosjekter. Det skjer mye rundt SNF og Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet nå, og det er bare å holde seg oppdatert på websidene våre.
Ett eksempel er Torpkonferansen 11. oktober. Her er programmet nå ferdig spikret – du finner info og påmeldingsskjema HER.

Etter Marit ga Yngvar Hasås en presentasjon av vertskapet og jubilanten. Det var spennende å høre om utviklingen fra den spede starten på saga i 1957.
Etter et humoristisk innslag med en lett nevrotisk foredragsholder – som også hadde en høygravid kone hjemme – var det på tide med benstrekk og påfyll av kaffekopper.

Hovedbolken besto av software–utvikler og VR-ekspert Adam Haeger fra konsulentselskapet Bouvet. Adam viste oss hvordan verden har utviklet seg, og hvilke muligheter teknologien gir oss – både i dag og i årene som kommer.
Spennende og skremmende på en og samme tid!
Konsulenten gikk også gjennom ulike roller, krav og nøkkelegenskaper nødvendig for å sette sammen et optimalt fungerende team.

Alt i alt et frokostmøte kjemisk fritt for noen som helst form for rød tråd, med andre ord, men det kan visst også fungere.

Takk til Petter Holskjær som nok en gang har tatt finfine bilder for oss. Og takk for oppmøtet alle sammen, vi gleder oss til neste samling - frokostmøtet på Skagerak Int. School finner sted 21. september og du finner snart mer info HER :-)

Sandefjord, 23. august 2017
Mona, Marit og Henrik

Tilbake

Verv et medlem og vinn supre premier!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

En pinne for påskeferie!

Det er fredag ettermiddag og påskeferien nærmer seg med stormskritt. Før vi skrur over til krim, kos og hyttetur, må vi ta en fot i bakken.

Les mer

Medlemstilbud

Eiendomsmegler Krogsveen

Eiendomsmegler Krogsveen

Les mer
Bedriftidretten i Vestfold

Bedriftidretten i Vestfold

Les mer
Showpakke fra Ivo DaCapo og Scandic Park Sandefjord

Showpakke fra Ivo DaCapo og Scandic Park Sandefjord

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no