Meny

Medlemsprofilen

  • Seafront Logistics AS og Seafront Group er et av Norges største logistikkselskap i privat norsk eie. Enten det er behov for frakt til vanns, til lands eller i luften, så har vi løsningen.

    Les mer
  • Vi hjelper våre kunder med å bli synlig i alle kanaler.

    Les mer
  • Vårt mål er å levere velferdsteknologi som er av høy kvalitet, er enkle å bruke og som dekker et viktig behov hos brukerne.

    Les mer

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Godt nytt SNF-år!

Vi har kastet oss inn i 2018 med store tanker og store arrangementer!

Les mer
Del denne siden på Facebook
se hva som skjer | sandefjord.no

Lokal gründer med på spleiselaget

Siden sist har vi lært om makroøkonomi, ungdomsbedrifter, Facebook og Google. Og endelig - de fleste samarbeidspartnerne av gründerhuset i Sandefjord er på plass.

Vi i administrasjonen (i næringsforeningen) har lagt nok en hektisk uke bak oss. Vi har mye på blokka, og nå har vi landet et par store prosjekter. 

Etter lang tid med mye jobb, grubling og henvendelser, falt en viktig brikke som hovedsamarbeidspartner gründerhuset på plass. Et Sandefjords-firma med en rutinert gründer i spissen takket ja uten å blunke. Det er vi veldig takknemlig for! Kontakten med potensielle leietagere håndteres av Anne Grethe i kommunen, mens Marit og Henrik skaffer samarbeidspartnere til innredning, oppussing og alt det andre vi trenger. Flere elementer er på plass allerede, men ta gjerne kontakt hvis du og din bedrift ønsker å bidra. Vi trenger – og er åpne for – alt!:-)

Den andre store begivenheten var selvfølgelig frokostmøtet. Cirka 150 morgenfugler møtte opp for å høre sjeføkonom Øystein Dørum fra DNB fortelle om den økonomiske tilstanden i ute og hjemme. Dørum er veldig dyktig både på fag og formidling, og vi håper mange er enige at det var mye å lære. Flott å se og høre på en som klarer å kommunisere komplisert materiale på en forståelig måte! Videre holdt Henrik en oppdatering om Grenseløse muligheter – eller Tenk stort, som det jo heter nå – og han gledet seg over å endelig få vist fram Sandefjord-filmen for frokostforsamlingen.

Sist uke besøkte vi også SVGS, som jurymedlemmer i den såkalte «Syretesten» for ungdomsbedriftene ved skolen. En første presentasjon av konseptene deres i det som må være et veldig spennende valgfag. Elevene i Reflx UB stakk av med seieren og en sjekk på 800 kroner fra Sparebank 1 Buskerud Vestfold. De var flinke, godt forberedt og overbevisende, og det er bare å gratulere :-)

For øvrig ruller de andre prosjektene våre videre.

Marit er med på planleggingen av kvinnenettverket Women Business Network (WBN). Hun holder også i salgsnettverket (SBN), som fungerer veldig bra og hvor vi jobber med å "samle" deltakere til et nytt. Videre planlegger vi medlemsturen 2016, og forslagene fra reiselivsaktørene i SNF har begynt å komme inn. Vi er sikre på at det kommer til å bli bra, og gleder oss til ny tur!

For Henrik er det full fart med Grenseløse muligheter. Nå er det fokus på å lage innhold til tenksandefjord.no, nettsiden som skal bli portalen der alt av informasjon om Sandefjords næringsliv – og det gode liv – finnes. Som tidligere journalist har Henrik bra kompetanse på å skrive, men det er stor forskjell på papiravis og web! Han jobber også med planlegging av et førjulsarrangement i sentrum og stabler på beina et enda bedre samarbeid med Sandefjords Blad. Det er bare å følge med! Sist, men ikke minst; planleggingen av Tenk stort i Badeparken rykker sakte, men sikkert videre. Plastgaffelen fikk nei, men det ser lyst ut for bokstavene våre. Spennende!

Sandefjord 27. oktober 2015

Tilbake

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Godt nytt SNF-år!

Vi har kastet oss inn i 2018 med store tanker og store arrangementer!

Les mer

Medlemstilbud

Ecofleet gir deg 30% på elektroniske kjørebøker og sporing

Ecofleet gir deg 30% på elektroniske kjørebøker og sporing

Les mer
Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Les mer
Hotel Kong Carl - Tilbud møtepakker

Hotel Kong Carl - Tilbud møtepakker

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no