Marits næringsblogg desember 2013

Den siste uken før jul gikk fort, med mange spennende møter og aktiviteter;

Mandag ble jeg invitert i et møte på Høgskolen i Telemark, med ledelsen for det teknologiske fakultet. De ønsker et tettere samarbeid med næringslivet i både Sandefjord og Vestfold.
Det er lett å glemme å «se den veien», men det burde være helt naturlig (det tar 35 min med bil fra Sandefjord til skolen). De har blant annet bransjefagråd, hvor de ønsker å invitere bedrifter fra Vestfold inn. Jeg skal sørge for å formidle dette til våre medlemmer i 2014.

Julefrokosten vi arrangerte i næringsforeningen på tirsdag, ble veldig hyggelig og stemningsfull. Det var 100 påmeldte og vi la opp til en litt annerledes måte frokost enn den vi vanligvis har.

Onsdag hadde vi først en workshop med en gruppe, for Sandefjord Næringsforum. Senere på dagen fikk vi delta i et møte hvor kommunen informerte sammen med Menon, om det maritime kompetansesenteret og det som er foreløpig foreslått av planer for Tivolitomta.

Torsdag ble et nettverk med «unge arbeidstakere / unge talenter» i Sandefjord etablert. Dette gleder jeg meg til å fortelle mer om og ikke minst involvere de som er aktuelle i 2014.

Planlegging av 2014 er i full gang og neste innlegg på bloggen blir i 2014.

Jeg benytter anledningen til å ønske alle en riktig god jul og godt nytt år!

Tilbake

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Storfint besøk og en titt i bakspeilet

For en bra uke! Vi har spolt litt tilbake, tenkt stort med nye aktører og hatt Vestfold-benken fra Stortinget på besøk. Blant annet!

Les mer

Medlemstilbud

Bli Fjord Club medlem og reis GRATIS mellom Sandefjord og Strømstad.

Bli Fjord Club medlem og reis GRATIS mellom Sandefjord og Strømstad.

Les mer
Sense Kommunikasjon

Sense Kommunikasjon

Les mer
Eiendomsmegler Krogsveen

Eiendomsmegler Krogsveen

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no