Marits næringsblogg november 2013

Det nærmer seg jul og nytt år med stormskritt, men fortsatt er det mye aktivitet og mye som skjer;

I forbindelse med gründeruka 2013 deltok jeg på START konferansen på Rica Park hotell på sist tirsdag. En innholdsrik konferanse med mange interessante og gode foredragsholdere. Bjørn Walle styreleder i TORP Sandefjord Lufthavn, sa blant annet noen kloke ord i forhold til hva som skal til for å lykkes i Vestfold. Professor og seriegründer Sjur Dagestad holdt et fantastisk foredrag, hvor han påpekte helt konkrete ting som har festet seg og som jeg i ettertid har reflektert over. Blant annet at mangel på tid = en kjemperessurs.

Vekst i Grenland arrangerte onsdag VEKSTKONFERANSEN som jeg deltok på, på Ælvespeilet i Porsgrunn (Ælvespeilet er Porsgrunns nye, flotte storstue midt i sentrum). Av 200 deltakere var det ikke mange kjente ansikter, kun en person her fra området. Vekstkonferansen hadde et godt innhold og program, med mange gode foredragsholdere og fokus på KJAPPE HODER. Tilfeldighetene førte til at jeg også fikk hilst på Administrerende direktør i Vekst i Grenland, og utvekslet noen ord / erfaringer med han. Nyttig!

Onsdag kveld holdt jeg et innlegg på Sandefjord Høyres årsmøte. Jeg snakket litt generelt om både meg selv og næringsforeningen. Hyggelig å få slike forespørsler (hvor jeg får lov til å snakke om hva jeg vil)!

Vi går inn i om mulig enda travlere dager, men nå med lærdommen om at mangel på tid = kjemperessurs.

 

Tilbake

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Godt nytt SNF-år!

Vi har kastet oss inn i 2018 med store tanker og store arrangementer!

Les mer

Medlemstilbud

e2 = energy 2 everybody!

e2 = energy 2 everybody!

Les mer
Icu Agency

Icu Agency

Les mer
Eiendomsmegler Krogsveen

Eiendomsmegler Krogsveen

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no