Meny

Medlemsprofilen

  • Seafront Logistics AS og Seafront Group er et av Norges største logistikkselskap i privat norsk eie. Enten det er behov for frakt til vanns, til lands eller i luften, så har vi løsningen.

    Les mer
  • Vi hjelper våre kunder med å bli synlig i alle kanaler.

    Les mer
  • Vårt mål er å levere velferdsteknologi som er av høy kvalitet, er enkle å bruke og som dekker et viktig behov hos brukerne.

    Les mer

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Godt nytt SNF-år!

Vi har kastet oss inn i 2018 med store tanker og store arrangementer!

Les mer
Del denne siden på Facebook
se hva som skjer | sandefjord.no

Tenk stort og litt bredere…

Vi i SNF har hatt nok en uke med mange aktiviteter. Nå venter vi i spenning på skjebnen til bokstavene våre.

Tradisjonen tro har vi hatt vårt februar-frokostmøte på Sandefjord videregående skole. 75 medlemmer møtte opp til hyggelig frokost og gode foredrag tirsdag i forrige uke, klikk HER for å lese mer om møtet. Det er viktig og hyggelig å støtte opp om de flinke ungdommene og staben på SVGS, og vi setter stor pris på å kunne beholde denne tradisjonen. Denne gangen fikk deltagerne møte noen av skolens ungdomsbedrifter og representanter fra lærerstaben, samt høre om lærlingeordningen. Ikke minst fikk vi et veldig interessant foredrag med Knut Ove Børseth – som driver prosjektet «Kjør for livet». For en positiv satsing!

Ellers besto uken av små og store møter på mange fronter. For eksempel var Marit på frokostmøte i Andebu. Vi har som mål å få flere medlemmer fra Andebu og Stokke i 2016, før kommunesammenslåingen finner sted, og tok gladelig imot invitasjonen om å presentere våre nettverk og prosjekter her i Sandefjord. I tillegg ble det delt ut en næringspris til en Andebu-bedrift. Kanskje Andebu Næringsutvikling har arrangert sin siste næringsfrokost og delt ut sin siste næringspris?

Henrik var på en oppdatering om Regional Plan for Verdiskaping og Innovasjon (RPVI) i regi av Fylkeskommunen, i Tønsberg. Det skjer mye på dette området, blant annet når det gjelder samarbeid på tvers av kommunegrensene. En lang rekke prosjekter og punkter er på agendaen, og det er nyttig å ta en fot i bakken.

Det er også mye som skjer for Grenseløse muligheter. Vi har har sendt en ny søknad om å få reise Tenk stort-installasjonen i Badeparken, debatten raser i lokalavisen og den skal behandles i Kultur- og fritidsutvalget i kommunen tirsdag denne uken. Spennende! Det viktigste er engasjementet i befolkningen, og vi digger at folk bruker ordspillet i andre sammenhenger. Vi håper politikerne ser verdien av å skape en godt synlig og sentralt plassert bevis på det vi ønsker å få til med prosjektet vårt. I tillegg blir vi veldig glade når vi får støtteerklæringer og meldinger som «tenk større» – det er moro å være med på noe som engasjerer så mye som dette! 

Videre er www.tenksandefjord.no godt i gang. Henrik skal lage nye reportasjer, intervjuer og artikler fremover – og vi fortsetter å oppfordre alle til å informere om ledige stillinger via denne portalen. Her når dere fram til stadig flere potensielle medarbeidere! 

Det er mange gode møteplasser i SNF nå. YBS holder koken og inviterer i disse dager til neste samling – som finner sted hos Jotun. Ikke minst er det god fin utvikling i Women Business Network – som har fått mer enn 100 medlemmer og er blitt et samarbeidsprosjekt mellom alle næringsforeningene i Vestfold. Fredag kom hodejeger Trine Lise Jagge på lunsjmøte i WBN og holdt foredraget «gründerdrømmen». Det var helt fullt til lunsj den dagen og vi ble både inspirert og motivert av denne dyktige dama!

En annen viktig informasjonsarena er Sandefjords Blad. Vi har et godt samarbeid med lokalavisen, og nå er en ny satsing på gang. Vi har tatt initiativ til artikkelserien Lederstafetten, og første etappe gikk av stabelen denne uken – har Jotun-sjef Morten Fon skrevet sine tanker om Sandefjord fra et næringslivsperspektiv. Du kan klikke HER for å lese innlegget hans. Følg med neste uke – da er det Ingebjørg Tollnes i Komplett sin tur. Denne artikkelserien blir for øvrig også tilgjengelig på tenksandefjord.no – så heng med!

Tilbake

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Godt nytt SNF-år!

Vi har kastet oss inn i 2018 med store tanker og store arrangementer!

Les mer

Medlemstilbud

Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Les mer
Eiendomsmegler Krogsveen

Eiendomsmegler Krogsveen

Les mer
Ecofleet gir deg 30% på elektroniske kjørebøker og sporing

Ecofleet gir deg 30% på elektroniske kjørebøker og sporing

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no