Meny

Medlemsprofilen

  • HK Regnskap er et regnskaps- og rådgivningsfirma for mindre og mellomstore bedrifter og organisasjoner samt selvstendig næringsdrivende.

    Les mer
  • It makes sense!

    Les mer
  • Les mer

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Trenger du lærling? Finn ut mer her!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Hektiske høstuker i næringsforeningen!

Det er høyt tempo for oss i SNF nå. Vi fyller dagene med gode, gamle aktiviteter og nye, spennende samlinger – og fotballfest!

Les mer
Del denne siden på Facebook
se hva som skjer | sandefjord.no

Tenk stort og litt bredere…

Vi i SNF har hatt nok en uke med mange aktiviteter. Nå venter vi i spenning på skjebnen til bokstavene våre.

Tradisjonen tro har vi hatt vårt februar-frokostmøte på Sandefjord videregående skole. 75 medlemmer møtte opp til hyggelig frokost og gode foredrag tirsdag i forrige uke, klikk HER for å lese mer om møtet. Det er viktig og hyggelig å støtte opp om de flinke ungdommene og staben på SVGS, og vi setter stor pris på å kunne beholde denne tradisjonen. Denne gangen fikk deltagerne møte noen av skolens ungdomsbedrifter og representanter fra lærerstaben, samt høre om lærlingeordningen. Ikke minst fikk vi et veldig interessant foredrag med Knut Ove Børseth – som driver prosjektet «Kjør for livet». For en positiv satsing!

Ellers besto uken av små og store møter på mange fronter. For eksempel var Marit på frokostmøte i Andebu. Vi har som mål å få flere medlemmer fra Andebu og Stokke i 2016, før kommunesammenslåingen finner sted, og tok gladelig imot invitasjonen om å presentere våre nettverk og prosjekter her i Sandefjord. I tillegg ble det delt ut en næringspris til en Andebu-bedrift. Kanskje Andebu Næringsutvikling har arrangert sin siste næringsfrokost og delt ut sin siste næringspris?

Henrik var på en oppdatering om Regional Plan for Verdiskaping og Innovasjon (RPVI) i regi av Fylkeskommunen, i Tønsberg. Det skjer mye på dette området, blant annet når det gjelder samarbeid på tvers av kommunegrensene. En lang rekke prosjekter og punkter er på agendaen, og det er nyttig å ta en fot i bakken.

Det er også mye som skjer for Grenseløse muligheter. Vi har har sendt en ny søknad om å få reise Tenk stort-installasjonen i Badeparken, debatten raser i lokalavisen og den skal behandles i Kultur- og fritidsutvalget i kommunen tirsdag denne uken. Spennende! Det viktigste er engasjementet i befolkningen, og vi digger at folk bruker ordspillet i andre sammenhenger. Vi håper politikerne ser verdien av å skape en godt synlig og sentralt plassert bevis på det vi ønsker å få til med prosjektet vårt. I tillegg blir vi veldig glade når vi får støtteerklæringer og meldinger som «tenk større» – det er moro å være med på noe som engasjerer så mye som dette! 

Videre er www.tenksandefjord.no godt i gang. Henrik skal lage nye reportasjer, intervjuer og artikler fremover – og vi fortsetter å oppfordre alle til å informere om ledige stillinger via denne portalen. Her når dere fram til stadig flere potensielle medarbeidere! 

Det er mange gode møteplasser i SNF nå. YBS holder koken og inviterer i disse dager til neste samling – som finner sted hos Jotun. Ikke minst er det god fin utvikling i Women Business Network – som har fått mer enn 100 medlemmer og er blitt et samarbeidsprosjekt mellom alle næringsforeningene i Vestfold. Fredag kom hodejeger Trine Lise Jagge på lunsjmøte i WBN og holdt foredraget «gründerdrømmen». Det var helt fullt til lunsj den dagen og vi ble både inspirert og motivert av denne dyktige dama!

En annen viktig informasjonsarena er Sandefjords Blad. Vi har et godt samarbeid med lokalavisen, og nå er en ny satsing på gang. Vi har tatt initiativ til artikkelserien Lederstafetten, og første etappe gikk av stabelen denne uken – har Jotun-sjef Morten Fon skrevet sine tanker om Sandefjord fra et næringslivsperspektiv. Du kan klikke HER for å lese innlegget hans. Følg med neste uke – da er det Ingebjørg Tollnes i Komplett sin tur. Denne artikkelserien blir for øvrig også tilgjengelig på tenksandefjord.no – så heng med!

Tilbake

KLIKK HER FOR Å SE VÅRT NYE MAGASIN!

Trenger du lærling? Finn ut mer her!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

Hektiske høstuker i næringsforeningen!

Det er høyt tempo for oss i SNF nå. Vi fyller dagene med gode, gamle aktiviteter og nye, spennende samlinger – og fotballfest!

Les mer

Medlemstilbud

Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Les mer
Julegateåpning IDE Sandefjord

Julegateåpning IDE Sandefjord

Les mer
Eiendomsmegler Krogsveen

Eiendomsmegler Krogsveen

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no