Innertier på Midtåsen

Sandefjord viste seg nok en gang fram fra sin aller beste side da vi arrangerte vårt årlige frokostmøte på Midtåsen i dag.

Med knall sol fra blå himmel, flott servering og tett med sommerblide mennesker var rammen den aller beste for vårt månedlige frokostmøte i dag morges.
Folk visste da også å kjenne sin besøkelsestid; de 110 plassene ble fulltegnet på halvannen time da vi åpnet for registrering to uker tilbake.
Etter registrering, kaffe og småprat med nye og gamle kjente ute på terrassen – med den fantastiske utsikten og sommerværet som gode følgesvenner – bar det inn i Arneberg-salen på slaget 8.

Marit ønsket som vanlig velkommen og oppdaterte forsamlingen på hva vi i SNF har drevet med siden sist.
Og like vanlig; det har vært mye!
Vi er engasjert i mange små og store prosjekter – Gründeriet og Grenseløse muligheter (Tenk stort) er de store, men i tillegg kommer aktiviteter som økt satsing på lærlinger, arrangering av sommerfest, kommende frokostmøter og nå begynner vi også med fokus på Torpkonferansen for fullt.
Det er bare å holde av henholdsvis 7. juni og 8. juni – samt ikke minst 12. oktober – med en gang.

Vertskapet Henriettes Mestermat ved restaurantsjef Monika Næss Skjerping presenterte Midtåsen på en fin måte før vi begynte det formelle programmet.
Den røde tråden på dagens frokostmøte var gründervirksomhet – både lokalt og utenbysfra – i forbindelse med Åpen dag-arrangementet vårt på Gründeriet i dag.
Vi startet med Anders Årstein Hansen fra EasyWeb Norge som fortalte om sin vei fra plenklipping hos bestemor via studenthybelen i Kristiansand og frem til rollen som daglig leder for et lønnsomt web-firma med fire ansatte pluss ham selv.

Etter pause med benstrekk, solsteking og kaffepåfyll bar det inn igjen til Geir Ellefsen fra Kultursupport, som med en stø hånd på lyd, lys og egen vokal både presenterte seg selv og sitt firma, samt introduserte dagens musikkinnslag – Kelly og Werner.
De ga oss tre knallfine låter – tusen takk for flott og kulturell start på dagen!
Etterpå var det duket for bodøværing, gründer og styreleder Jacob Tverrabak fra Nabobil – en kjempespennende bildelingstjeneste i sterk utvikling. Interessant å høre om utviklingen og prognosene der, og ikke minst; i disse dager lanserer de også Nabobåt!
Kanskje båtdrømmen er nærmere enn du tror?

Presentasjonen til Jacob Tverraabak ligger HER

Presentasjonen til Anders Årstein Hansen HER

Tilbake

Verv et medlem og vinn supre premier!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

En pinne for påskeferie!

Det er fredag ettermiddag og påskeferien nærmer seg med stormskritt. Før vi skrur over til krim, kos og hyttetur, må vi ta en fot i bakken.

Les mer

Medlemstilbud

Ecofleet gir deg 30% på elektroniske kjørebøker og sporing

Ecofleet gir deg 30% på elektroniske kjørebøker og sporing

Les mer
Eie Eiendomsmegling Sandefjord og Stokke

Eie Eiendomsmegling Sandefjord og Stokke

Les mer
Det Gamle Røgeri AS

Det Gamle Røgeri AS

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no