Kultur til frokost

110 morgenfugler fikk en god start på dagen med oss i dag. Kultur, idrett og struktur sto på menyen på Park.

Arbeidslivets KulturSeilas (AKS) var vertskap for vårt tredje frokostmøte i 2016. Samlingen fant sted på Park hotell, og cirka 110 medlemmer møtte opp.
Nettopp kultur var den røde tråden gjennom dagen, men først ønsket Marit velkommen og oppdaterte forsamlingen om våre aktiviteter siden sist.
Og det er mye!
Vi er mye rundt og presenterer foreningen og prosjektene våre – både Gründeriet og «Tenk stort, tenk Sandefjord» vekker interesse mange steder – i tillegg til at vi bruker mye tid på egne arrangementer og aktiviteter.
Det skal også nevnes at det skjer mye i Tenk stort, tenk Sandefjord-verden. Vi har besluttet å legge installasjonen på is for nå, men det er mye spennende på gang – her er det bare å følge med.

Dag Henrik Skatteboe presenterte så AKS og deres tilbud for perioden som kommer. Konseptet innebærer kultur på arbeidsplassen i arbeidstiden, og AKS har flere spennende artister og kunstnere på plakaten.
En av dem er Daniel Kvammen. Visesangeren/rockeren/gitaristen/låtskriveren dro tre låter for oss, sammen med gitarist, låtskriver og produsent Øyvind Ekse. Kjempebra!
Den gode stemningen fortsatte med arrangementspicth.
I Sandefjord har vi mange kultur- og idrettsbegivenheter vi kan være stolte av, og Fjordfesten, Sandefjord Sykkelfestival og Sandarcupen var på plass for å fortelle hva de bidrar med av verdiskaping og andre resultater for næringslivet og innbyggerne kommunen.
Det er ikke småtterier!
Det er bare å la seg fascinere av alt disse arrangørene har fått til.

Kultur kan være så mangt, noe Hilde Glenne – som overtok scenen etter kaffepåfyll og benstrekk – viste oss i dag.
Hilde jobber til daglig i og med lederprogrammet «Ord til handling», men har også lang erfaring fra teaterscene og registol.
Hun fokuserer på samspillet mennesker imellom. Hvordan spiller vi hverandre gode, hvilken struktur må være på plass for å få det til.
Det er i mellomrommet og dynamikken mellom mennesker, mellom følelser og handling – mellom den man ønsker å fremstå som og den man selv føler seg som – veldig mye skjer.
Ved å være bevisst på hvilken rolle man har i gruppen, og ikke minst ved å være tydelig og klar som leder, kan man presentere enda bedre. 

Tilbake

Verv et medlem og vinn supre premier!

Tenk stort, tenk Sandefjord

Næringsblogg

En pinne for påskeferie!

Det er fredag ettermiddag og påskeferien nærmer seg med stormskritt. Før vi skrur over til krim, kos og hyttetur, må vi ta en fot i bakken.

Les mer

Medlemstilbud

Gran Canaria Ferieboliger AS

Gran Canaria Ferieboliger AS

Les mer
Rocky Road Elsykkel Minimesse

Rocky Road Elsykkel Minimesse

Les mer
Bedriftidretten i Vestfold

Bedriftidretten i Vestfold

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no

Sandefjord Næringsforening | post@sandefjordnaringsforening.no